vrijdag 29 juni 2012

EU ROT OP, ofwel de doorzichtige eurotop

Onze 'helden' gaan er dit weekend weer voor. JK de J. voorop, met in zijn kielzog Mark R., via Interpol gezocht wegens verduistering van vele illegaal 'beloofde' euri (illegaal wegens toendertijd nog NIET bestaande EU-regels en machinaties, daar gaat NOOIT een parlementaire enquete over oordelen. De politici zijn immers ziek, zwak en vooral misselijk). Geen ESM toendertijd, maar WEL (dus illegaal) 'tig' miljarden weg-geven aan 'incompetentia tremens' landen die (terecht) geprofiteerd hebben van de hun aangeboden mogelijkheden, te weten HARDE (EURI) VALUTA. Dommer dan dom kun je toch nauwelijks zijn). De GR-EXIT, de POR-EXIT, de IRE-EXIT, de FRANK-EXIT, de SP-EXIT, de IT-EXIT, de .... nou ja, vul uw eigen favoriete klungelland in, hebben ervoor gezorgd dat NL profiteerde van de spilzucht van 'plotsklaps' zogenaamd rijke landen (want in de EURO). OK, inmiddels heeft bancair NL bijgeleerd. De NL/GER/etcetera-banken gaven geld weg dat burgers toebehoort (een misdaad tegen de menselijkheid, als het niet erger is, maar Duitsland heeft vanavond verloren met een potje subsidie-sport-voetbal en dat is toch waar dom NL naar uit ziet? niet dan, nou dan!)


Laat u niet misleiden: de EURO is failliet. De Noord-euro-landen subsidieren, via hun 'regeringen' of wat daarvoor doorgaat, de sukkellanden die nooit zullen kunnen aansluiten (bij ongewijzigd beleid) bij de 'echte' economie-reuzen (Duitsland en haar 'subsidiaries').

Ik herhaal: de EURO is failliet, al jaren, maar u, lezer, mag dat niet weten...
U betaalt slechts, of uw kinderen dan wel kinds-kinderen.
Bejjemooiklaarmee!

Ik bid u: spendeer al uw 'liggende' gelden (sparen en ander financieel ongemak) aan DINGEN, huizen, ofwel stenen, briljanten, verzamelmunten of koper-futures, zoekhetuit. NL gaat financieel naar de kloten, inflatie tot boven 100% is een uiterst reeel toekomstbeeld. Haal al uw geld van de bank en koop 'dingen'. NU. En niet straks als het te laat is…..

De EURO is allang failliet, maar de Euro-toppers strooien u zand/grind/betonblokken en erger in de ogen (ooit een betonblok in je oog gehad?, Nou dan weet je waar ik het over heb).

Verkoop je polissen/spaarbewijzen/aandelen en andere EURO-gebonden 'eigendommen'. Doe je dat niet dan is de bedelstaf je binnenkorte einde.

Rampspoed/burgeroorlog/hyperinflatie/voedselbonnen/hyper-werkloosheid/hyper-tekorten van de Staat der Nederlanden/GROTE MALHEUR is ons binnenkorte lot. Dit is (bij ongewijzigd beleid) geen voorspelling, maar een rotsvaste ZEKERHEID (en elke stress-test bewijst dit: weg met die flauwekul tests).

Onze 'munt', dat oerlelijke nepding dat voor 'geld' doorgaat, heeft nu zo'n 12 jaar bestaan. Voorwaar ik zeg u, die munt heeft zijn langste tijd allang gehad.

HOEZO, vraagt U?

Lees eens 1 maand NIET de privé of de telegraaf oid, maar treedt buiten de scheiding van Gullit of het afscheid van van Marwijk…

Moeilijk? Echnie. IT IS THE EURO STUPID!!!!

Denk even mee:
Je geeft landen die eftelingmunten gebruiken ineens EURO's, die zijn wat waard en jouw vroegere drachmes, lires, franse franken, peseta's, escudo's en ierse ponden vallen daarbij in het niet(s).

Je krijgt dus (volkomen onterecht, maar kennelijk politiek korrekt) als land een 'behoorlijke munt' maar je blijft 'je ding' doen (te weten: corruptie, uitslapen, nooit belasting betalen, toeristen oplichten, afijn, wat je al sinds Alexander de Grote hebt gedaan). Nederland boekt plotseling ENORME exportwinsten, Duitsland idem dito, dus die landen zijn blij: EURO is FIJN!!!!. De zeuro-landen zijn ook blij. Ze lenen zich gelukkig en iedereen gunt ze dit (kost wat extra rente, maar: who cares). 12 jaar later is de droom over. Zeurolanden komen in geldnood en trekken aan de bel… En ja hoor, daar is de moederkloek EU, die ze fluks voorziet van miljarden, opdat ze op het 12 jaar geleden ingeslagen pad kunnen doorgaan. Iedereen blij (behalve de mensen die nadenken en denken: dit is paarlen voor de zwijnen naar de zee dragen).

Een ramp gaat ons aanstaand weekend overkomen.
De politici die niks weten, gaan beslissen over zaken waar ze geen verstand van hebben. U gaat zeker WEER op die sukkels stemmen, toch?: ik noem ze bij naam: het heet PvdA, VVD, CDA, PVV, D66, GL en nog wat dom gruis. Ik zeg: net als 'MARTIJN': verbieden dat soort instituten!

Mijn oplossing tot slot (met inleiding, tja dit is niet het AD….):

Inleiding: De EU is dom bezig op weg naar een europese burgeroorlog (denk aan '14-'18 uit de vorige eeuw, maar dan erger) De europese burger NOORD en ZUID voelt zich verkracht/verneukt/belazerd/opgelicht. Geen europese RADAR die dat recht breidt. Mijn oplossing is simpel: verwijder alle sukkellanden uit de euro en wacht met opnieuw toelaten tot ze 'behoorlijk' presteren, dwz dat ze werken voor hun geld in plaats van dat ze de uit de EU ontvangen gelden in het lokale café spenderen en de gehele dag op hun luie reet te zitten (ja, ik weet OOK wel dat er ook goeie Grieken etcetera zijn, die andere Grieken zijn HET probleem). De corruptie is er met de paplepel ingegoten, de grootste Griekse industrie, de scheepsbouw, betaalt al 60, zestig, Z E S T I G jaar geen ene enkele drachme of eurocent belasting. Lees je dat in het AD? Tot zover de inleiding.
  • Nationaliseer het gehele financiële stelsel, dwz de banken, de spaarjongens (M/V), de verzekeraars en de beleggers. (uitleg: daarmee maak je de financiële maffia politiek en dus ongevaarlijk, want incompetent, moddood en krachteloos).
  • Sodemieter al de zeuro-landen de euro uit, te beginnen met vandaag.
  • Hoedt u voor de effecten van deze rigoreusiteit. Besteedt al uw geld zsm aan 'dingen' en vergeet de verzekeringspolissen niet.

Denkt u dat dit a.s. weekend het advies van de euro-sukkels, bijeen te Brussel, zal zijn? Kans daarop is significant gelijk aan 0%. 

Ik heb gezegd (reken mij maar af op mijn waarheid. En niet zeuren als deze waarheid u binnenkort overkomt en je denkt: had ik maar geluisterd. Dat is dan lekker TE LAAT!)
U begrijpt (mag ik hopen): uw euro is binnenkort speelgoed/monopoly/kleutergeld. Je kunt er NIETS meer voor kopen (ietsjes overdreven, maar dat is voor de dramatiek, u begrijpt...)

Geen opmerkingen: