donderdag 25 april 2013

Koningensdag


Koninginnedag wordt Koning(s)- (van Dale: HELP) dag,
Ben je mooi klaar mee. Koning...., ik heb mijn gehele leven slechts koninginnen gekend. MIND-RESET... Willem-A dus en geen Bertha-23. 'Ik willem niet' hoor je veel dezer dagen. Dat LIED hoor je nog veel meer dezer dagen. Joop vdE heeft gesproken en als commerciële onderkoning (KONING?) van NL is ZIJN woord WET, dus krijgen we een neuzellied voor de 80% onderklasse die NL rijk is. (RIJK???) (JA!!!). Het is ERG dat je als 'onderdanen' (lijkt op SLAVEN uit de feodale tijd) zulke intens imbeciele flauwekul hoort vertolken door 'BN-ers' (hoe wordt je GEEN lid van dat verderfelijke zootje?). Een LIED voor de KONING. 1 strip van Asterix moet genoeg zijn om te beseffen dat GEWONE Nederlanders, als ze zouden kunnen nadenken (zeer twijfelachtig in de huidige omstandigheden) de heer Ewbank PLUS zijn dozijnen paladijnen, qua BN-ers en ander incompetent zingend volk, a-l-l-a-n-g op de brandstapel hadden gebracht/verketterd hadden (soort van hetzelfde als brandstapel)/uitgekotst hadden, vergeten hadden....

Gelukkig ben ik er niet, per 30/04/2013. Waar ik dan wel ben verklap ik niet. Zou Costa Rica kunnen zijn, of Aalsmeer, of gewoon gelogen en dus thuis. Facebook is je vijand, meldt je VANDAAG nog af!!

Waarom dit bericht, na meer dan 6 maanden zonder update? Goede vraag. Antwoord: omdat het KAN en u weet: wat Kan kan, kan Kan alleen in Cannes (waar hij nooit was)! (voor de jongere lezers: Wim Kan was in de jaren na de oorlog (WWII) cabaretier, tot ruim in de 70-er jaren).

Vraagje: als de 'Leiden-would-be-bomber' kan worden veroordeeld voor de justitiële schade van het inzetten van 400+ manuren politie…. kan dan de familie van Nassau, GEDENK HET VOLKSLIED en dan met name het daarin opgesloten acrostichon: WILLEM VAN NASSOV, von Lippe Biesterfeld (of toch met een 't'?), von Amsberg (is in het voorafgaande het woord 'ORANJE' genoemd? Nou dan) ook aangeslagen worden voor:
  • Schade voor het sluiten der luchten (denk aan vliegtuigen) boven Amsterdam, tijdens een door velen gekoetserde meivakantie BUITEN NL?
  • Beveiligen van 'de familie' door ettelijke 100-en politie/marechaussee/leger-eenheden, die dus die dagen GEEN boeven kunnen vangen?

En meer van dat fraais. Ja, ik ben monarchist, want dat is minder erg dan de schaamteloze vertoning in (bijvoorbeeld) Italië dezer dagen (of lees je geen kranten?).

Ja, ik ben, ook in mijn meningsuiting, gedepriveerd republikein. Alsof dat er wat toe doet. De Nieuwe Revu, de Story e.d. hebben het klootjesvolk (80% van NL) inmiddels wel zover gekregen dat ze hun eigen loons/pensioen-verlaging accepteren, maar de monarchie-megalomanie steunen (ze brengen het IETS anders onder woorden, iets met 'oranje' ofzo).

Triple A, ofwel AAA, is NL in termen van kredietwaardigheid. Laat nu de monarchie met Triple A dochternamen uit de hoge hoed komen…. Die jongens/meisjes van Fitch/Moody's/S&P, etcetera houden dat scherp in de gaten (zij lezen OOK de Story en weten überhaupt niks dus gaan ze voor monarchale debiliteit). WA en MZ hebben dat HEEL goed doorzien. NL bestaat financieel nog VANWEGE Alexia, Amalia, Ariane en dus is NL AAA. Dat dat maar es eerlijk gezegd wordt.

LEVE het Koningshuis. Hoera, Hooeerraahrggh (Wilhelmina die haar gebit verliest bij de inhuldiging van Juliana), H-O-E-R-A (en dan die eerste drie streepjes weg...wat houdt je dan over?).

Alles is ijdelheid, vooral als eea gehuld is in een hermelijnen mantel.




Geen opmerkingen: